Tato směrnice je věnována tématu ochrany osobních údajů v návaznosti na platnost obecného nařízení o ochraně osobních údajů fyzických osob neboli GDPR (General Data Protection Regulation).

Obecné obchodní zásady společnosti MEDEOR laboratoře s.r.o. (dále jen společnost, MEDEOR), vyjadřují náš závazek usilovat o ochranu osobních údajů našich zákazníků, dodavatelů a obchodních partnerů. Tato pravidla uvádějí, jak bude tento závazek implementován a postavení společnosti v roli správce osobních údajů.

Společnost je vázaná na místní legislativu. V oblasti ochrany osobních údajů je hlavním českým regulátorem Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ).

Nařízení GDPR o ochraně osobních údajů se vztahuje na zpracování v elektronické podobě, papírové podobě, hlasové podobě. Společnost může tato pravidla doplnit prostřednictvím dílčích zásad a upozornění, která jsou v souladu s nařízením a pravidly o ochraně osobních údajů.

Dokument ke stažení (formát PDF)

Kontakt na pověřence (DPO)
Tel: 603 575 424
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Biochemická a hematologická laboratoř

Naše možnosti

Nabízíme služby biochemické a hematologické laboratoře. Činnosti poskytujeme pro praktické lékaře pro dospělé, praktické lékaře pro děti a dorost, pro ambulantní specialisty, samoplátce a veterináře.

Cíl stránek

Tyto internetové stránky by Vám měly posloužit jako obecný průvodce našich činností a poskytnout dostatek potřebných informací z preanalytické, analytické i postanalytické fáze, které jsou nutné pro docílení správného výsledku analýzy a jeho vyhodnocení v diagnostickém i léčebném procesu.

Jasné odpovědi na otázky,
které jsou důležité



Společnost MEDEOR laboratoře s.r.o. je součástí skupiny společností nabízejících služby laboratorní medicíny